Lidt om os selv
Køle/fryserum
Butiksmøbler
Varmegenvinding
Varmepumper
Proceskøling
EDB køling
Temperaturovervågning
Referencer
Kontakt os

Nedkøling af EDB- og serverinstallationer...

EDB- og Serverinstallationer samles typisk i et rum, som er knudepunkt for en virksomheds interne, samt eksterne kommunikation. Dette resulterer i en temperaturstigning i rummet, da maskineriet afgiver varme til lokalet.
Close Control Unit men befugter
Denne varmemængde vil resultere i en temperaturstigning i lokalet, og denne stigning kan være kritisk for maskinernes levetid og driftssikkerhed.

Det er en myte blot, at temperaturen i EDB-Rum skal være så lav som muligt.
Det er sandt, at jo lavere temperatur, jo mere effektiv og hurtigere bliver processorene, men når man taler om rumtemperaturer mellem typisk 18 og 25°C, har dette så lidt indvirkning på temperaturen inde i selve maskinen, at det ikke kan måles.

Det vigtigste er at der er en FAST temperatur i rummet, som ikke afviges.
Man bør derfor sætte temperaturen på 23-25°C på klimaanlægget. På denne måde, bruger køleanlægget mindst muligt strøm, og det vil samtidig ikke blive overbelastet, således at det kan køre mange år frem…

Typisk, kræves der en belastningsberegning på rummet, således at man finder frem til hvor stor en varmebelastning der skal fjernes fra rummet. Man ser samtidig på hvorledes en installation kan udføres.

Cooltec stiller gerne til et uforpligtende besøg hos Dem, hvor vi sammen ser på hvordan man kunne lave en installation, samt hvilke ting der spiller ind i valg af køleanlæg. Vi kan samtidig garantere Dem landets absolutte laveste priser på installationerne.